3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Noordwijk

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Noordwijk

Gootsteen Ontstoppen Noordwijk? Wilt u uw gootsteen ontstoppen omdat het water niet meer goed weg loopt? Wij helpen u graag. Waarschijnlijk is er ergens in de afvoer een verstopping aan het ontstaan.

Een verstopping in de gootsteen kan ontstaan wanneer restanten zich ophopen in afvoer. Hieronder vallen etensresten, vetten, oliën, en ook zeepresten kunnen een gootsteen verstopping veroorzaken.

Is uw gootsteen verstopt? Onze loodgieters staan voor u klaar! U kunt contact opnemen met Gootsteen Ontstoppen Noordwijk via 071 203 39 83.

Gebruik deze middelen niet

In bouw- en supermarkten is een groot assortiment aan ontstoppingsmiddelen te vinden. Wij ontraden het gebruik van deze middelen.

Wij komen regelmatig hardnekkige verstoppingen tegen die geprobeerd zijn op te lossen met verschillende ontstoppingsmiddelen. Het nadeel van veel middelen is dat er klonten gevormd worden die hard worden. Ook bevatten veel ontstoppingsmiddelen chemicaliën die een bijtende werking hebben. De binnenkant van uw afvoer wordt hierdoor aangetast.

Dan nog het feit dat al die middelen met chemicaliën vervolgens weer weggespoeld moeten worden door het riool. Hierdoor wordt het water in het hoofdriool onnodig vervuild. In Nederland zouden we het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk moeten voorkomen.

Heeft u last van een verstopte afvoer, en wilt u ook liever geen chemische middelen gebruiken? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Noordwijk via 071 203 39 83.

Oorzaak gootsteen verstopping

Afhankelijk van de oorzaak van de gootsteenverstopping, en waar de verstopping in de afvoer zit, kan bepaald worden hoe de verstopping effectief opgelost kan worden.

Vaak zijn vetten, oliën en etensresten de oorzaak van een verstopte schoorsteen. Vloeibaar vet/olie spoelt niet weg met water maar gaat juist stollen in de afvoer. Een dergelijke verstopping ontstaat vaak pas na verloop van tijd doordat de resten en vet/olie zich ophopen in uw afvoer.

Zijn etensresten en vet/olie de oorzaak van uw verstopping? Probeer de verstopping dan naar boven te halen met de zuigkracht van een plopper of met een waterstofzuiger. Wanneer u de verstopping verder de afvoer in duwt bestaat de kans dat de verstopping nog hardnekkiger wordt.

Weet u niet wat de oorzaak is van de verstopping? Of wilt uw gootsteen laten ontstoppen door een vakman? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Noordwijk op 071 203 39 83.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Een plopper is waarschijnlijk de meest bekende manier om een gootsteen te ontstoppen. Het kan ook erg effectief zijn maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen. Hieronder leggen wij u uit hoe een plopper effectief gebruikt kan worden:

Zet de plopper op de afvoer. Hierbij is het van belang dat de zuignap van de plopper volledig over de afvoer heen zit. Door de steel op en neer te duwen kunt u zuigkracht creëren. Het is niet nodig om veel kracht te zetten. Dit kan de verstopping juist hardnekkiger maken doordat de verstopping dan vaster geduwd kan worden.

Het is de bedoeling om de verstopping met zuiging los te laten komen en dat u deeltjes van de verstopping naar boven ziet komen. Blijf de steel op en neer bewegen totdat de verstopping verholpen is. 

Heeft het ontstoppen met een plopper niet gewerkt? Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen met Gootsteen Ontstoppen Noordwijk op 071 203 39 83.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn is een andere methode wat effectief kan zijn om een verstopping te verhelpen. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen:

Doe zuiveringszout (baking soda) in een emmer of bak. Voeg hier azijn aan toe en roer het mengsel door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met heet water en roer nog een keer goed. U kunt de bak of emmer dan leeg gieten in de afvoer. Hierbij kan het helpen om de emmer of bak zo hoog mogelijk te houden om druk te creëren op de verstopping.

Indien de verstopping niet meteen verholpen is, raden wij u aan om het mengsel een nachtje in te laten werken. Hopelijk komt de verstopping dan los.

Heeft het ontstoppen met zuiveringszout en azijn niet geholpen? Wij helpen u graag! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Noordwijk via 071 203 39 83.

Afvoer ontstoppen door professionals

Wanneer u uw afvoer laat ontstoppen door professionals weet u zeker dat de verstopping goed verholpen is. Riool Ontstoppen Noordwijk kan uw verstopping met spoed voor u oplossen.

De prijs van het ontstoppen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de ernst van de verstopping, het aantal arbeidsuren, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, en de gereedschapskosten.

Wij werken met eerlijke prijzen en hanteren geen voorrijkosten. Ook maken wij vooraf altijd een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer u het voorstel goedgekeurd heeft.

Eerlijkheid en transparantie, dat is waar Afvoer Ontstoppen Noordwijk voor! Wilt u uw verstopte afvoer door onze loodgieter laten ontstoppen? Bel dan snel naar 071 203 39 83.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Noordwijk helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Noordwijk? Riool Ontstoppen Noordwijk staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Noordwijk.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Noordwijk? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Noordwijk!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Noordwijk

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Noordwijk?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Noordwijk via 071 203 39 83. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 071 203 39 83

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Noordwijk?

De prijzen van Riool Ontstoppen Noordwijk zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Noordwijk komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Noordwijk?

Ontstoppingsdienst Noordwijk ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Noordwijk verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Noordwijk helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Noordwijk bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Noordwijk inschakelen? Neem gerust contact op via 071 203 39 83.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Noordwijk en omstreken. Waar u ook woont in Noordwijk, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het dorpskern, Beeklaan-Kwartier, Boerenburg, Grashoek, Estec, de Noord of in de Villawijk. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 071 203 39 83 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Noordwijk zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Noordwijk op 071 203 39 83.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Noordwijk? Neem gerust contact op via 071 203 39 83.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Noordwijk op 071 203 39 83.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Noordwijk was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

NHC

Riool Ontstoppen Noordwijk is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

De Muze Noordwijk

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Noordwijk.

Esther

Kiewiet de Jonge Kliniek

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Noordwijk is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button